Republica Moldova are cu cine se mândri. Departe de țară avem oameni realizați în diverse domenii, inclusiv în cel economic. Galina Sava și-a deschis un birou chiar în inima Romei, iar serviciile sale sunt solicitate atât de conaționalii noștri, cât si de italieni.

Cu 16 ani în urmă  a hotărât că vrea un viitor diferit decât cel pe care îl putea construi acasă. Imediat după absolvirea facultății de contabilitate a luat calea străinătății și a ajuns în Italia. Drumul până aici a fost anevoios, însă acum, Galina Sava se bucură de roadele muncii sale.

Activitatea pe plan profesional din ultimii doi ani a fost cu trăiri intense, cu succese importante. Devenind membru al Ordinului de Contabili Experți din Roma și biroul a crescut împreună cu cunoștințele și profesionalitatea mea. Am devenit “Biroul Expert Contabil- Dott.ssa Sava Galina”Respectiv am lărgit și echipa biroului, profesioniști cu studii în domeniul economic, administrativ și juridic. A fost într-adevăr complicat să găsesc persoane potrivite care să facă față cerințelor muncii pe care o facem.

După ce a absolvit contabilitatea în Italia a urmat și un masterat în domeniu. Astăzi este fondatoarea  unui birou  la Roma care prestează servicii contabile, fiscale și juridice.

Echipa mea s-a reinventat și s-a maturizat în toate sensurile. Țin mult la creșterea profesională a colaboratorilor mei. Împreună frecventăm seminare și cursuri de perfecționare. Oferim clienților noștri un loc sigur, profesional și etic. „

„Gama noastră de servicii cuprinde mai multe linii principale: suport pentru micul business și antreprenori individuali, persoane fizice și juridice, asistență juridică. De asemenea, servicii precum,  declarații, formulare, bonusuri statale, servicii pentru asistenții familiari ( menajere „colf” și îngrijitoare „badante”). Oferim suport la dobândirea cetățeniei italiene, asistență pentru permisele de ședere, reîntregirea familiei, permise pe motive medicale. Încurajez mereu persoanele dornice de a oferi servicii de calitate, de a avea o activitate proprie, dar ca profesionist, am responsabilitatea de a comunica transparent și preventiv, toate avantajele, riscurile, responsabilitățile și obligațiile ce vor întâmpina antreprenorii pe acest drum.”

Articolul complect pe situl

Nina Cotorobai