Astăzi a fost o zi plină de întâlniri memorabile la Biroul Sava de Consultanță Fiscală și Legală.

Am avut bucuria de a-i întâmpina cu căldură pe Radu Nicolae și Florin Lisaru. Aceștia, în rolurile lor de Președinte, respectiv Vicepreședinte al APS CUORE ETS din Piacenza, Emilia Romagna, își dedică timpul și energia pentru a susține comunitatea românească din Italia.

Eforturile lor se manifestă prin participarea activă la evenimente care facilitează integrarea comunității, consultanță în privința sistemului de pensii italian și organizarea de evenimente culturale, evidențiind astfel un angajament profund față de binele compatrioților noștri.

Implicarea lor în viața socială și politică a comunității românești adaugă o valoare inestimabilă la eforturile de integrare și coeziune comunitară.

Ca semn de recunoștință pentru munca lor asiduă, le-am oferit cu drag câte un mărțișor confecționat de mama, un simbol al primăverii și al reînnoirii, sperând să aducă bucurie și să le amintească de aprecierea noastră pentru tot ceea ce fac.

Întâlnirea de astăzi a fost un prilej minunat de a celebra unitatea și solidaritatea în cadrul comunității noastre, reiterând angajamentul față de susținerea și prosperarea acesteia.